MKB Advies

Met raad en daad!

Met MKB Advies geef ik u advies over de volle breedte van uw onderneming. Ik spar objectief met u over de toekomst van uw onderneming en geef antwoord op de vraag ‘Hoe komt u met uw onderneming van de huidige situatie naar de gewenste situatie?’.

Doelstellingen realiseren

MKB Advies kan gaan over het aanscherpen van uw visie en strategie, over uitbreiding door autonome groei of door overname, het doen van investeringen, het aanpassen van het verdienmodel, bewerken van nieuwe markten, afstoten van verlieslatende bedrijfsonderdelen of vragen over de organisatie an sich.

Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Ik toetst deze aan de doelstellingen van uw onderneming en schetst de mogelijke scenario’s. Op basis hiervan kunt u een goed onderbouwd en toekomstgericht besluit nemen. Vervolgens maken we samen concrete plannen, worden acties benoemd en doelgericht uitgevoerd.

Meer weten over MKB Advies?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MKB Advies? In een vrijblijvend gesprek informeer ik u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of per e-mail: info@FPfinance.nl.

Reacties zijn gesloten.