MKB Support

Effectief en efficiënt ondernemen met MKB Support!
Als ondernemer heeft u soms behoefte aan (tijdelijke) praktische ondersteuning. Met MKB Support neem ik u bepaalde ondernemerszaken uit handen zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business. Ik kan u onder meer ondersteunen bij:

  • Het inrichten, herstructurering of automatiseren van uw administratie.
  • Periodiek analyseren en optimaliseren van uw rentabiliteit.
  • Het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.
  • Contacten onderhouden met externe partijen zoals financiers, (ver-)huurders en dergelijke.
  • Het opstellen van diverse overeenkomsten.
  • Verzorgen / automatiseren van uw facturatie en debiteurenbeheer.
  • Et cetera

Ondernemerscollectieven
Naast de support aan ondernemers ondersteun ik ook graag ondernemerscollectieven zoals ondernemersverenigingen en winkeliersverenigingen. Hierbij neem ik (een deel van) de uitvoerende werkzaamheden van het bestuur uit handen of treedt op als interim bestuurder. Samen met partijen uit mijn netwerk kan ik desgewenst ook invulling geven aan reclame- en mediaplannen en de organisatie van promotionele activiteiten e.d..

Abonnement
MKB Support bied ik u graag in abonnementsvorm aan. Op basis van een inschatting van de werkzaamheden spreken we een termijn en een vaste vergoeding per maand of kwartaal af. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wordt u achteraf enkel positief verrast. In een persoonlijk gesprek stem ik de mogelijkheden graag verder met u af.

Meer weten over MKB Support?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MKB Support? In een vrijblijvend gesprek informeer ik u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of laat uw gegevens achter op de contactpagina.

Reacties zijn gesloten.