MKB Support

Effectief en efficiënt ondernemen met MKB Support!

Periodiek monitoren of uw onderneming nog in de pas loopt met de doelstellingen is belangrijk. Het schiet er door de waan van de dag soms bij in. U houdt zich immers liever bezig met de kern van uw zaak en focust zich liever op uw producten of diensten. Met MKB Support houd ik de vinger aan de pols. Periodiek kijken we samen waar u staat en spiegelen dit aan uw doelstellingen. Wanneer u uit de pas loopt dan onderzoeken we de oorzaken. Vervolgens kijken we naar mogelijke oplossingen.

Periodiek monitoren en bijsturen
In korte tijd breng ik, samen met u, uw onderneming in beeld en toetsen we de uitkomsten aan de oorspronkelijke doelstellingen. Alle vragen, problemen, successen en dilemma’s komen op tafel. Ook de vraag of de gestelde doelstellingen realistisch zijn. Op basis hiervan bepaal ik met u de eventuele knelpunten. Is bijsturing nodig, dan kijken we welke maatregelen nodig zijn. Uiteraard kijk ik daarbij naar de gevolgen hiervan voor uw onderneming als geheel. Ik bedenk daar oplossingen voor en samen stippelen we de route voor u uit. Het inrichten van periodieke monitoring zorgt voor tijdig inzicht en een meer continue bijsturing. Zo wordt u niet verrast door onverwachte zaken.

Meer weten over MKB Support?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MKB Support? In een vrijblijvend gesprek informeer ik u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of per e-mail: info@FPfinance.nl.

Reacties zijn gesloten.