Tarieven

Tarieven financieringsbegeleiding

Geen financieringsaanvraag is hetzelfde. De tarieven zijn dan ook afhankelijk van uw investeringsvraagstuk, de reeds beschikbare informatie en de complexiteit van de financieringsaanvraag.

FP Finance staat voor onafhankelijke advisering en vraagt daarom geen provisie aan de financierende instellingen. Hierdoor ben ik voor u in staat om scherp te onderhandelen en verdient u de kosten van de financieringsbegeleiding op termijn weer terug.

Normaliter bereken ik een (start)fee voor de samenstelling van uw financieringsdossier en een succesfee voor de begeleiding van de financieringsaanvraag. U betaald dan enkel voor de begeleiding als de financiering daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Maar ook begeleiding tegen een vooraf overeengekomen bedrag of op uurbasis is mogelijk. Ik informeer u hier graag over tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Meer weten over financieringsbegeleiding?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van financieringsbegeleiding? In een vrijblijvend gesprek informeer ik u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of per e-mail: info@FPfinance.nl.

Reacties zijn gesloten.