Vastgoedfinanciering

Commercieel Vastgoed
Voor de financiering van beleggingsobjecten bent u bij FP Finance aan het juiste adres. Het verkrijgen van een passende financiering voor uw beleggingsobject is de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. De traditionele banken zijn terughoudend met het vestrekken van financiering op verhuurd onroerend goed of bouwen zelfs hun bestaande hypotheekportefeuille af.

Financiers
FP Finance heeft diverse mogelijkheden voor de financiering van commercieel vastgoed. Naast de specialistische vastgoedbanken werk ik ook samen met diverse (alternatieve) financieringsmaatschappijen.

Financiering
Financiering van beleggingspanden is veelal mogelijk tot maximaal 70 of 80 procent van de waarde in verhuurde staat. Daarnaast zijn er een aantal financiers waar u gedeeltelijk aflossingsvrij kunt financieren. Dit biedt u eventueel de mogelijkheid om met de vrije huuropbrengsten te investeren in de opbouw of uitbreiding van uw vastgoedportefeuille.

Herfinanciering
Ik begeleid u ook graag bij de herfinanciering van uw bestaande vastgoedportefeuille. Steeds meer vastgoedbeleggers, welke in het verleden hun vastgoed gefinancierd hebben bij de reguliere banken, krijgen te maken met verhoging van de aflossingen en/of extra renteopslagen op de bestaande leningen. In deze gevallen is het veelal aantrekkelijk om de financiering elders onder te brengen.

Meer weten over de financiering van commercieel vastgoed?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van vastgoedfinanciering? In een vrijblijvend gesprek informeer ik u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met telefoonnummer (030) 227 16 24 of per e-mail: info@FPfinance.nl.

Reacties zijn gesloten.